info@harwigdenham.nl +31 546 671228

Wij zijn het adres voor de perfekte verzorging van uw bruiloft, verjaardag, vergadering, diners, buffetten en alle andere festiviteiten. Ook zijn wij gespecialiseerd in de verzorging van trouwen op lokatie, wij hebben zelf, ons restaurant of zaal als zijnde trouwlokatie maar ook verschillende lokatie zoals tuinen etc. Het is natuurlijk mogelijk om in uw eigen tuin of lokatie elkaar het ja-woord te geven, wij zijn dan het bedrijf die dat voor u kunnen regelen, van pagodetenten tot tafels en stoelen en niet te vergeten het glaasje champagne om te proosten. De, in onze eigen bezit zijnde entourage, stellen wij hiervoor gratis beschikbaar als u bij ons uw feest geeft.

Zakelijk zijn wij uw partner als het gaat om de verzorging van vergaderingen, lezingen, cursussen, seminars en workshops. Het totale pakket audio visuele apparatuur staat dan tegen een geringe huurprijs ter uw beschikking.

Ook verzorgen wij, in samenwerking met uitvaartverenigingen, de koffietafels etc. bij begrafenissen en crematies. Neem hiervoor contact op met de uitvaartvereningen.

Onze zaal biedt ruimte voor maximaal 120 personen.

Ons telefoonummer is 0546 671228
U kunt dan vragen naar dhr. M. v. Beusichem of mevr. J. Becker. Wij staan u graag te woord!